Onze merken

DutZ staat voor "Durf uitgesproken te Zijn". Bij DutZ voel je de enorme passie voor mondgeblazen glas. De producten van DutZ staan bekend om haar kwaliteit en vakmanschap. Niet zo vreemd, want dit merk werkt uitsluitend met de beste glaskunstenaars samen.
Iedere vaas of schaal van DutZ wordt met de mond geblazen en volgens eeuwenoude technieken (met de hand) bewerkt. Er komt geen moderne machine bij kijken!
Kleine ongeregelmatigheden in vorm of kleur? Dat maakt dit ambachtelijke topproduct juist extra bijzonder...

DutZ is onderscheidend. Dat komt mede door de grote hoeveelheid energie die gestoken wordt in het ontwerpen van nieuwe artikelen.
Ieder seizoen vindt u bij Flowers and More weer verrassende nieuwe series van dit Nederlandse kwaliteitsmerk.

Räder, design stories....mooier kunnen we het niet zeggen.

In Nederland ondertussen het meest bekend van de ongeglazuurde witte lichthuisjes. We horen steeds vaker: "er zijn heel veel lichthuisjes te koop, maar de mooiste lichthuisjes zijn die van Räder."
In combinatie met alle andere ongeglazuurde witte porseleinen items maakt Räder je interieur verstild. Rust met een heel eigen touch...
Welk seizoen het ook is, Räder heeft altijd iets nieuws. Scandinavische sfeer, fragiele ontwerpen, een eigen boodschap. Met mooie en natuurlijke materialen wordt met gemak elke gewenste sfeer neergezet!

Räder = Design Stories :-)

Ons nieuwste merk uit Denemarken. We waren op slag verliefd!

Alles, maar dan ook echt alles op het gebied van decoratief licht heeft Sirius in huis.
'Lichtjes' maken de donkere dagen sfeervol en laten in de zomer warme avonden buiten nog langer duren. 'Lichtjes' geef je ook altijd graag cadeau en samen met de prachtige verpakkingen van Sirius is 1+1 twee.
Alle verlichting is op basis van LED, dus goed voor het milieu. Ook zijn veel artikelen zonder stekker waardoor allerlei decoraties mogelijk zijn zonder dat je met dat akelige snoer zit.

LED-kaarsen in diverse soorten en maten op basis van echte wax zijn de nieuwe trend: voor oudere mensen en kleine kinderen ongevaarlijk, gemak dient de mens door de timers(!) en ze waaien nooit uit :-)
Sirius, shining moments: laat je huis en tuin stralen!

Wat een enthousiast team met oog voor detail en oprechte interesse in hun klanten!
Bij Wijn proef je zo! draait alles om wijn, persoonlijke aandacht en genieten. Zij geloven net als wij dat je samen veel meer en leukere dingen kunt bereiken dan ieder voor zich.

Of je nu alleen op een eenvoudige manier iets te weten wilt komen over wijn, of als je iets lekkers zoekt voor het weekend of een feestje, Wijn proef je zo! helpt je graag. Maar ook als je een keer aan wilt schuiven bij een wijnproeverij, of een wijn/spijs-avond, inspireren zij jou graag op een toegankelijke, professionele manier.
Wij zeggen: proost!

DICHTELINGENBYHESTER is ”SpontaanOntstaan” vanuit mijn hart. Mijn Dichtelingen zijn puur, rakend, lievend, troostend, krachtend en gewoon leuk;-)

Puur op papier in twee formaten (duurzaam, authentiek en uniek)

- De liefzijnvoorelKAARTJES ® - Deze heb ik speciaal ontworpen om een bos bloemen of een cadeautje nét even dat extra beetje leuk, lief, troost of kracht mee te geven.
- De SCHATkaarten ® - In deze wegwijzers voor het leven staan de Liefde en de wijze lessen die ik leerde in het échte leven, centraal. Daarnaast zitten er ook kaarten bij met grappige woordspelingen en doordenkers. Taaltovenaar noemen ze me ook wel.

” Zullen we van de Liefde een Olifant maken…?”

Mijn missie? Ik wil de wereld oplieven. Ik wil dat mijn kaarten zich verspreiden alszijnde de bladeren van mijn wonderwensboom!
“Want als de haat zich kan verspreiden als een olievlek, waarom de liefde dan niet…”

De prachtige, met de hand beschilderde vazen van Doortje IJpelaar zijn een lust voor het oog...
Vanaf haar jeugd is zij al gefascineerd door de natuur en de mens. Dit inspireert haar en beïnvloedt haar gedrevenheid om dit in heldere krachtige kleuren en in dikke lagen op het doek te zetten.
Werkend vanuit haar gevoel heeft zij ontdekt om op dezelfde manier glazen objecten te beschilderen. Alledaagse elementen worden soms uitbundig en dan weer ingetogen vertaald en stralen ineens iets moois uit.
Oude Veer 38
3353 GS
Papendrecht
   
   
078 - 7370316
   
   
info@flowersandmore.nl
openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
13:00-17:30uur
9:00-17:30uur
9:00-17:30uur
9:00-17:30uur
9:00-20:00uur
9:00-17:00uur
Goedemorgen, onze winkel is op dit moment nog gesloten.
Over
zijn we weer geopend!FacebookFacebook InstagramInstagram LinkedInLinkedIn direct bloemen bestellen

Wij zijn aangesloten bij  Fleurop
privacy verklaring     |     algemene voorwaarden cursussen en workshops     |     ©2020 Elementary Design